Cap de setmana intens amb el debut d’onze equips

Tots els equips del nostre futbol base (excepte els Pre-benjamins) s’estrenen en lliga aquest cap de setmana. Amateur i Veterans cerquen punts importants que els allunyin de la zona calenta

S’ha fet llarga l’espera, però ha arribat el moment de veure en acció a pràcticament tots els equips del Mercat Nou. Aquest cap de setmana disputen el primer partit de lliga tots els JuvenilsCadetsInfantils, Alevins i Benjamins. Onze equips que inicien un camí llarg on buscaran aprendre, superar-se en cada partit i, sobretot, gaudir amb els seus companys. La jornada arrenca amb el Cadet B, creat aquesta temporada, i que haurà de matinar (08:30 hores) per enfrontar-se al Vila Olímpica. Des d’aquesta hora i fins a les 19:30 desfilaran fins a sis conjunts taronges pel camp de l’Energia.

Dos equips que ja porten més setmanes de competició són tant els Veterans com l’Amateur: els primers juguen a casa aquest dissabte (17:30) un transcendental partit contra el Kubalas per sumar la primera victòria de la temporada, mentre que el primer equip vol donar la sorpresa i treure un resultat positiu del camp del líder Barceloneta (diumenge, 12:00 hores) per seguir amb les bones sensacions obtingudes després de la darrera victòria.

Aquesta és l’agenda d’enfrontaments del cap de setmana:

d5e78f0c-1515-4d4c-ad86-daeb7d7792da

Encoratgem a tota la família del Mercat Nou a què s’apropi a animar ja no només al «seu equip», sinó també a tota la resta. Fem dels partits del Mercat Nou un esdeveniment festiu, tractant amb esportivitat i respecte als protagonistes!

Posted in:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *