Comença el Torneig MN, el campionat de FIFA del Mercat Nou Magòria

Durant aquesta setmana fins a 64 integrants del Mercat Nou Magòria participen en el Torneig MN, el primer campionat de FIFA organitzat pel club. Els participants es dividiran en 4 grups segons la seva edat i els guanyadors de cadascuna d’elles s’enfrontaran a la Fase Final per conèixer el guanyador global

El futbol mai s’atura i nosaltres no som menys! Per aquest motiu, després d’engegar el repte #Joemquedoacasa i en veure la gran resposta de tots (jugadors, entrenadors, famílies, etc), hem decidit crear un torneig de FIFA on participaran gairebé un terç dels jugadors del club. En total de 64 participants, dividit en 4 categories: Juvenil-Amateur, Cadet, Infantil i Futbol7. Se seguirà el format de partit a eliminatòria única, des dels vuitens de final fins a la final. Així i tot, tots els jugadors disputaran un nombre similar de partits, ja que els eliminats (8 a vuitens, 4 a quarts, 2 a semifinals) es disputaran amb la resta de companys ‘caiguts’ a la mateixa ronda acabar en la millor posició final possible.

Cadascuna d’aquestes competicions paral·leles tindrà un guanyador, que es classificarà a la Fase Final, amb semifinals i final. Tots els participants rebran un obsequiels 4 guanyadors de categoria en rebran obsequi major, i el campió de la final s’emportarà un premi especial. El campionat começa el dilluns 6 i s’estendrà durant tota la setmana.


QUADRANT I CALENDARIS DELS TORNEIGS

Posted in:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *