Consells de Fisioterapeuta

Benvinguts i benvingudes a l’apartat de Consells de Fisioteràpia del Mercat Nou,

Sóc la Laura Martínez Arroyo, fisioterapeuta de l’entitat. Aquest és el segon any que duc a terme aquesta tasca dins el club, així que molts de vosaltres ja em coneixereu i, per als que encara no, m’agradaria fer arribar que estic a disposició de tots vosaltres per tal d’ajudar-vos i solucionar qualsevol qüestió o problema que pugui sorgir.

Avui, iniciem aquest apartat amb la finalitat de donar a conèixer la relació entre la fisioteràpia i l’esport concretament en el futbol, així com també els beneficis que impliquen comptar amb una fisioterapeuta dins el club. Les funcions principals d’un fisioterapeuta, pel que fa a la pràctica esportiva, són les següents: prevenir, tractar i reeducar les lesions que es poden produir tant als entrenaments setmanals com durant el partit.

Degut a que el futbol s’ha convertit en un dels esports més sol·licitats dins de la nostra societat, la seva pràctica requereix que els esportistes estiguin al cent per cent pel que fa a les seves qualitats físiques, per tal d’oferir un bon rendiment durant tota la temporada.

Amb aquesta breu introducció al gran món de la fisioteràpia, m’acomiado i us informo que mensualment anirem aportant, des d’aquest apartat, petits consells sobre diversos temes relacionats amb el futbol, la fisioteràpia i alguns hàbits saludables que tot esportista hauria de tenir en compte i realitzar.

Laura Martínez Arroyo

Laura Martínez Arroyo

Fisioterapeuta de la Societat Esportiva Mercat Nou Magòria.