Diada Esportiva 2013

El dissabte 8 de juny es va celebrar a les instal.lacions del Camp de l’Energia la XIII edició de la Diada Esportiva del Mercat Nou.

A primeres hores del matí un equip de col.laboradors s’aproparen al camp per preparar aquest esdeveniment.

Des dels més petits fins els més grans estaven convocats per gaudir del darrer partit de la temporada i trobar-se plegats cosa la qual resulta prou difícil durant la resta de l’any.

Tot anava perfecte fins gairebé les 10 del matí, quan una pluja torrencial, que més bé semblava que els veins de les cases del voltant llencessin cubells d’aigua al camp, va fer també acte de presència, esgarrant el que fins llavors estava preparat.

Fins llavors, les categories Pre-Benjamí, Benjamí i Alevins havien disputat les seves primeres rondes de classificació i esperaven pacientment que Júpiter, deu romà de la pluja, decidís parar aquell aiguat. Donat que el diluvi no cessava, l’organitzacio decidí suspendre els actes preparats pel matí.

Més tard un sol espatarrant va lluir al Camp de l’Energia aprofitant-lo un grup de pares i entrenadors de l’entitat per jugar un partit al llarg del camp mentre tothom esperava l’hora dels partits que començaven a primeres hores de la tarda.

El MERCAT NOU vol agrair a tots els equips participants i a tots els seus acompanyants la seva participació en aquest esdeveniment, fent especial menció a la paciència que van tenir els convocats als diferents partits programats pel matí.

GRÀCIES A TOTHOM!!!

Seguidament us oferim un recull de fotografies d’aquest esdeveniment.