Història

La Societat Esportiva Mercat Nou – Magòria va ser fundada entre l’abril i el maig de 1947, per un bon nombre de persones relacionades amb el mercat de Sants i veïns del carrer Sant Jordi. El seu fundador i primer president va ser l’Antonio Gomà, el qual va iniciar un equip de futbol on tothom del barri, tenia cabuda. L’escut el va dissenyar en Mariano Gomà i posteriorment el va redissenyar el Domingo Gracia Martín a final dels anys setanta.

El primer terreny de joc on va jugar el club va ser el Camp del Torresenc, situat a Collblanc. Desprès del primer any de fundació es van succeir els presidents, fins a tres més, ja que en aquella època només es podia ser president durant una temporada.

Desprès del primer any de fundació es van succeir els presidents, fins a tres més, ja que en aquella època només es podia ser president durant una temporada. Des de l’any 1951 fins al 1978, en Jordi Suñé i Sanahuja, va ocupar el càrrec de president iniciant així una etapa on l’equip es va anar fent gran.

L’any 1980 després d’unes eleccions força renyides, va sortir elegit president en Jordi Suñé de Sanjuan, i amb la col·laboració de persones com en Fèlix Benavente, en Sr. Heras, en Joan Batalla, en Sr. Ramos,  en Toni Rubio, en Pere Piñero, “l’Angelet”, l’Alfonso Mañas, entre d’altres, van començar a construir aquell equip en un club. En aquella etapa es va iniciar el futbol base del club, primer amb un equip juvenil i més endavant es van anar creant les diverses categories inferiors.

L’any 1984 després de jugar forces temporades al Camp de futbol Julià de Capmany, el club va anar a jugar al Camp de futbol de Magòria, que va ser el terreny de joc del club fins l’any 2009.

El club creix en tots els sentits i amb la incorporació de persones importants per al club, com en Josep Arturo, en Josep Mª Caral, en Ramon Font, l’Antoni Romero, la Núria Vinyoles, en Josep Mediavilla, en Joan Muñoz, entre d’altres, l’any 1992 es crea el primer equip de futbol femení del barri de Sants, i el 1997 el club celebra el seu cinquantè aniversari.

Un fet molt important que marcarà l’evolució de l’entitat, és la fusió amb el Club Esportiu Estrella Magòria l’any 2000, de la mà d’en Lluís Pro i en Jordi Suñé. La temporada 2003 / 04 , el club fa una inversió molt important, aconseguint l’ascens a Primera Territorial del primer equip.

La temporada 2006/07, el Primer Equip recupera la categoria de Primera Territorial, i tres equips del futbol base assoleixen l’ascens, celebrant de manera exitosa el 60è aniversari de la fundació del club “del Mercat de Sants”. Actualment el club disposa de més de 12 equips de futbol i finalitzant la temporada 2014-15 s’ha fet un relleu a la junta directiva amb el nomenament d’en Jordi Suñé Abelló com a nou President de l’entitat.

FOTOS DE LA NOSTRA HISTÒRIA: