Jordi Suñé és entrevistat per Festa Major

Coincidint amb la celebració de la Festa Major de Sants, el president de l’entitat va poder compartir als micròfons de Sants3Ràdio les seves impressions de cara a la nova temporada.

Jordi Suñé ha repassat aquest dimarts l’actualitat taronja en una entrevista realitzada per Martí Odriozola a Sants3Ràdio. Suñé ha destacat les bones sensacions de l’Amateur i la importància d’aquesta temporada: “Feia temps que buscàvem aquesta categoria. Veurem el nivell del grup, però crec que tenim equip per mantenir-la. Hem pogut incorporar a 5 o 6 veterans i la pretemporada de l’equip fa patxoca”.

Al mateix temps, ha volgut recalcar el tarannà “casolà” de l’equip: “Continuem amb el projecte de nodrir al primer equip amb nanos de la casa. Podem fer la conjunció de gent veterana amb un bloc jove i de la casa.”

Sobre les darreres evolucions a Magòria, Suñé ha asseverat que “Creiem que el nou equip de Govern farà camí cap al Nou Magòria, i si no els recordarem que van adquirir un compromís. El que hi ha ara és un concurs d’idees. Veurem com acaba, i a partir d’aquí els clubs farem força per fer realitat aquest projecte que ens il·lusiona a tots”. També ha recordat l’inici d’activitat del futbol base el proper 2 de Setembre, recalcant que continua sent l'”essència del club“.

Entrevista completa:

Posted in:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *