MÉS QUE FUTBOL

 

Durant els més de 70 anys d’història la nostra entitat ha tingut dues vessants, l’esportiva i la social. La vessant social ha estat aquest tret identitari que ens fan ser “més que futbol”.

 

Sempre vinculats al Mercat de Sants i als barris de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, durant tots aquests anys la nostra entitat ha participat als carnestoltes de Sants i en les festes majors d’aquests barris realitzant activitats de caire esportiu o col·laborant en d’altres més lúdiques.

 

 

 

      

 

D’altra banda, les accions solidàries i reivindicatives han estat sempre presents i des de fa molts anys hem col·laborat en les diverses recollides de joguines amb Sants 3 ràdio i la resta d’entitats dels nostres barris. Durant l’any col·laborem en accions concretes amb l’associació “la NAU”,  desprès de cap d’any participem amb un camp de futbol i un estant al saló infantil del “Pau sense treva”, també hem col·laborat amb l’Associació de Disminuits de Sants-Montjuïc amb el projecte 1+1 i sortim al carrer amb el "FIRENTITATS".

Patrocinadors oficials:

aumatrans.gif
thaismon.jpg
PirGar.png

 Col·laboradors oficials: 

sants3radio.png
el3.cat_.png
totporter.jpg
Carol.png
aviramnuri.png
secretariat.png

TRUCA'NS

Tel. 933 396 021

CORREU

SEU SOCIAL

c/ Daoiz i Velarde 30. Barcelona

Dimarts, dijous i divendres de 18h a 20h.

TERRENY DE JOC

C/ De l'Energia 25. Barcelona.

Dilluns i dimecres de 17:30 a 22h.

  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube