top of page
logocampusdistricte3.png

L'estiu del 2012 de la mà de l'Oriol Riera, jugador professional de futbol, i d'en Jordi Suñé, mestre d'educació física i actualment President de la S.E. Mercat Nou Magòria, va començar el CAMPUS D3. El repte era unir els valors positius de l'esport del futbol i els seus fonaments amb l'aprenentatge de l'anglès, d'una manera lúdica i profesional, tenint en compte la diversió dels nens i nenes en el període estiuenc.

 

Aquest estiu 2021 celebrem deu estius al teu costat. En en una situació social extraordinària, volem seguir oferint-vos un estiu ple de futbol i d'allò més emocionant ... ENS HI ACOMPANYES?

metode1.png
metode2.png
img_5592.jpg

El projecte CampusD3 va més enllà de ser simples futbolistes. Molts pocs nens/es es converteixen en jugadors/es professionals, és per això que volem que els nens/es no només es diverteixin jugant a futbol i millorin en les seves habilitats, sinó que a més, treballin aspectes del dia a dia, com a ser solidari, a compartir, a treballar en equip, a superar-se...per tal de que siguin capaços de enfrontar-se a la vida i resoldre els conflictes per ells mateixos.


Els hi proposem un campus de “football & language” on a través de valors imprescindibles pel futur intentarem fer gaudir als nens/es a partir de l’esport i de l’idioma.

VOLEM QUE ELS NENS/ES CREIXIN COM A FUTBOLISTES,
PERÒ TAMBÉ COM A PERSONES!


En l’aspecte futbolístic, es treballarà com un stage de futbol, on a través dels coneixements adquirits pels nostres membres de l'staff, els nenes/es posaran en pràctica totes les habilitats per millorar aspectes tècnics i tàctics.


Creiem en el futbol com a transmissor de valors, per tant per mitjà del treball de tecnificació i competició fomentarem diferents valors.

Sobre l’idioma a treballar, el joc serà el nostre fil conductor. Amb el joc, els infants aprenen i s’expressen, és la manera natural que tenen per aprendre i desenvolupar totes les seves capacitats. Així, utilitzarem els jocs tradicionals i quotidians, per introduir l’anglès en el procediment del propi joc, de manera que, els nens utilitzin el llenguatge i aprenguin l’idioma, divertint-se i jugant.

De la mateix manera, que amb el futbol, i com a base del nostre projecte, els valors seran l’aspecte fonamental de tot el que farem, treballant-los de manera transversal en totes les nostres activitats.

Els nens/es quan tenen nous reptes és quan més creixen és per això que els hi proposem un projecte ple de reptes, on els nens/es gaudiran treballant al màxim, i sobretot, fent el que més els hi agrada:

PASSAR-S’HO BÉ!!!

Passa't al taronja.png
bottom of page