top of page

MÉS QUE FUTBOL

 

Durant els més de 75 anys d’història la nostra entitat ha tingut dues vessants, l’esportiva i la social. La vessant social ha estat aquest tret identitari que ens fan ser “més que futbol”.

 

Sempre vinculats al Mercat de Sants i als barris de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, durant tots aquests anys la nostra entitat ha participat als carnestoltes de Sants i en les festes majors d’aquests barris realitzant activitats de caire esportiu o col·laborant en d’altres més lúdiques.

 

 

 

      

 

D’altra banda, les accions solidàries i reivindicatives han estat sempre presents i des de fa molts anys hem col·laborat en les diverses recollides de joguines amb Sants 3 ràdio i la resta d’entitats dels nostres barris. Durant l’any col·laborem en accions concretes amb l’associació “la NAU”,  desprès de cap d’any participem amb un camp de futbol i un estant al saló infantil del “Pau sense treva”, també hem col·laborat amb l’Associació de Disminuits de Sants-Montjuïc amb el projecte 1+1 i sortim al carrer amb el "FIRENTITATS".

images_13.jpg
Imagen 7.png
Imagen 8.png
Imagen 9.png
Imagen 1.png
Imagen 2.png
Imagen 3.png
unnamed-1.jpg
Imagen 4.png
images.jpg
Imagen 5.png
CARTELL_ENTREGA_2018.jpg
Passa't al taronja.png
bottom of page